Boillies

We gebruiken hoogwaardige ingrediënten van veelal Engelse merken zoals Haits. Voorbeelden hiervan zijn Haits CLO, Haits Robin red, Haits Super red, flavours en additieven. De keuze hiervoor is simpel, uw aas is dan van een constante kwaliteit, en dit is voor onze karpervisserij van groot belang.

 

Als vismeel gebruiken wij een LT tonijn meel,  ook kunnen wij door goede inkoop het gehele jaar een constante kwaliteit garanderen. Al onze overige ingrediënten zijn van de beste kwaliteit en worden dagelijks vers gemalen. Om een crunchy effect te krijgen verwerken wij tevens gebroken eierschalen.

 

Wij gebruiken een natuurlijke conserveringsmiddel in ons aas en geen producten die op basis van zuren zijn die de PH waarde onderdrukken om zo boilies te krijgen welke zo maar 10 jaar goed blijven.

 

Tevens zijn onze boilies goedgekeurd door de nieuwste Europese regelgeving die waarschijnlijk in januari 2014 in zal gaan voor alle aasproducenten. U kunt dus simpel op onze verpakking zien wat er in het aas zit. Poseidon is het eertse merk op het vaste land met het officiële Haiths RR en Haits CLO keurmerk. Hieruit blijkt dat we ook echt direct bij Haiths inkopen, en onze boilies ter goedkeuring bij de Haiths company hebben aangeboden

 

De boilies hebben een goede hardheid en zijn met de werpbuis ver te werpen zonder dat ze barsten.

 

Voor deze opties bieden wij een meer dan uistekende prijs kwaliteitverhouding, en krijgt u ook echt waar voor uw geld.

 

 

Al onze boillies zijn verkrijgbaar in 12mm, 15mm en 20mm. Ook zijn readymades, freezersbaits en op aanvraag basismixen leverbaar.

 

 

Zie “bekijk ook” voor al onze boillies.