Super Coco

 Super Coco

De ‘Super Coco’ een spierwitte bal met een aangename geur en smaak sensatie. Zeker een killer in het voorjaar, vooral de witte kleur kan hierbij een verschil maken.

 

Steeds vaker zijn we opzoek naar producten die attractief zijn, snel vis op de kant brengen en het liefst zo groot mogelijk. Het succes van zoete boillies is de laatste jaren weer sterk stijgende. De karpervisserij is de laatste 10 jaar gedomineerd door vismeel, maar toch zijn de zoete smaken zeker niet te onderschatten. Binnen ons assortiment was het dan ook tijd voor een nieuwe zoete smaak naast onze Super Sweet.

 

Wie een beetje het nieuws binnen de karperscene volgt, zal het zeker niet ontgaan zijn dat de laatste tijd de witte coco-banaan een sterke opmars maakt binnen de karperscene. Deze coco-banaan is al verantwoordelijk voor de vangst van verschillende topvissen op wateren door heel Europa. Wij hebben dus ook op geheel eigen wijze een coco-banaan versie op de markt gebracht.

 

Deze “Super Coco” is gemaakt op een verse basismix van melkeiwitten aangevuld met Haiths CLO. In deze klassieke Engelse mix hebben wij, zoals u van ons gewend bent, verschillende poeders, flavours en essentials Oils gebruikt. Hierdoor is en blijft de geur, en niet te vergeten de smaak, optimaal. Om deze boillie nog extra attractief te maken, hebben we 2 millimeter halibut pellets toegevoegd.