Niels van den Berg

Naam: DSC_0298

Niels van den Berg

 

Geboorte Datum:

05 augustus 1991

 

Woonachtig:

Nederland te Heeswijk-Dinther.

 

Werk/ Opleiding:

In 2012 afgestudeerd voor Bouwkunde, momenteel werkzaam als timmerman.

 

Actieve jaren:

Na een kort seizoen gesnoekt te hebben blijkt na 8 jaar geen onverstandige keuze geweest om over te stappen op het karpervissen.

 

Mooiste moment:

Één enkel moment is te weinig. Als ik toch moet kiezen; Ik wist met 2 vrienden een Frans water compleet naar onze hand te zetten. Er kwamen schitterende vissen op de kant en hebben veel gelachen. Slapenloze nachten!

 

Favoriete water:

Kleine putjes met een mooi bestand en Kanalen.

 

Favoriete rig:

Bottom Rig met inline loodsysteem.

 

Favoriete aas:

Poseidon Garlic & Robin Red Plus.

 

Overige interesses:

Wanneer ik niet langs de waterkant ben, vind je me wellicht bij mijn vrienden of het voetbal.

 

 

 

Mijn naam is Niels van den Berg, woonachtig in Brabant en werkzaam bij Bouwbedrijf L. vd Ven als Timmerman. Ik ben in augustus 2012 afgestudeerd voor bouwkunde, ik verwachte dat hier mijn “vissersleven” zou stoppen. Het schoolse leven ingeruild voor een minimaal 40 uurs werkweek. Ideale schooltijden waren voorbij en de handen zouden om 7 uur ’s morgens uit de mouwen moeten.

 

Daarin tegen, doordeweekse nachten vissen en ’s weekends met de vrienden/ vriendin op stap werd realiteit. Op deze manier kon ik mijn aandacht verdelen. Ik begon te merken dat de vangsten beter werden en weinig vissers langs de waterkant zaten. Ik kon me op deze manier echt gaan richten op specifieke vissen.

 

Ondertussen heel wat jaren geleden ben ik begonnen met het vissen op karper, weliswaar over gehaald door 2 vrienden, maar tot vandaag de dag geen spijt van gehad. Het rustig achter de stokken vertoeven in een schitterende natuur is toch wel het ideaal plaatje waar vele vissers naar opzoek zijn. Het waarderen van iedere vis is nog steeds van toepassing, ook de “schik” en gedrevenheid zit er goed in.

 

Na in gesprek te zijn gekomen met Hans, kon ik geen nee zeggen om deel uit te mogen maken van het team. De reden; “Een mix bestaand uit alleen top producten, nagedacht over de dagverse ingrediënten en meer dan 25 jaar ervaring van de makers” gaf mij de doorslag.   Wie weet tot weerziens aan de waterkant!