Ruben Tulaseket

Naam: DPP_00152
Ruben Tulaseket

 

Geboorte Datum:
10 mei 1995

 

Woonachtig:
Vught.

 

Werk/ Opleiding:
Hengelsport Vught. Momenteel zit ik niet op school, ik begin in september 2014 met een HBO opleiding.

 

Actieve jaren:
Ongeveer 5 jaar.

 

Mooiste moment:
Het vangen van mijn eerste target, een hooggebouwde schub.

 

Favoriete water:
Zandafgravingen.

 

Favoriete rig:
Blowback rig, afgewerkt met een shot on the hook.

 

Favoriete aas:
De Wicked Tuna van Poseidon.

 

Overige interesses:
Voetballen.

 

 

Hallo ik ben Ruben Tulaseket. Ik kom uit Vught en ben op dit moment gestopt met mijn HBO opleiding. Dat betekend dus dat ik het komend jaar voldoende tijd heb om te gaan vissen.

 

Sinds mijn jongeren jaren ben ik niet meer van de waterkant weg te slaan. Het begon met het vissen op kleinere vissen. Zodra ik voor het eerst karpers zag zonnen in de plaatselijke parkvijver wist ik één ding zeker, die wil ik vangen! Sindsdien is het karpervirus overgeslagen.

 

Door de jaren heen heb ik alle putten in mijn directe omgeving wel gezien en ben ik toe aan nieuwe uitdagingen. Omdat ik mijn rijbewijs pas heb behaald gaat er nu een wereld voor me open.

 

Mijn visserij richt zich vooral op het achterna jagen van een ‘target’ op een bepaald water. Ik heb altijd wel een mooie en eventueel grote vis in gedachte. Om deze targets dan ook nog daadwerkelijk te vangen zijn er natuurlijk wel een paar belangrijke aspecten. Één van de belangrijkste aspecten vind ik het aas. Ik heb 100% vertrouwen in het aas van Poseidon Baits, omdat ik ten eerste alle freezers  van Poseidon draai en daarom dus precies weet wat er in gaat. Bovendien weet ik dat onder andere Hans van Keijzerswaard, met jarenlange ervaring in de aas scène, weet wat er nou precies in een goede bol hoort te zitten. Toen ik gevraagd werd om deel uit te maken van dit team, was mijn antwoord natuurlijk een volmondige ja!

 

Slack Lines.