Suzanne Makkink

Naam:IMG-20160412-WA0001

Suzanne Makkink

 

Geboorte Datum:
31 Juli 1984

 

Woonachtig:
In Woerden.

 

Werk/ Opleiding:
Al een aantal jaren werkzaam als Haarstyliste/Visagiste.

 

 

Actieve jaren:
Sinds enkele jaren heb ik een relatie met een active karpervisser. Ik heb altijd van het buitenleven genoten en ging al vrij snel samen met de hond Fee nachtjes mee. Vanaf de eerste Frankrijk trip 3 jaar geleden was ik verkocht en heb ik de fijne kneepjes overgenomen van hem.

 

Mooiste moment:
In 2014 mocht ik een 20 kilo vis vangen. In die zelfde sessie verbrak ik mijn PB 2x!

 

Favoriete water:
De grote wateren krijgen mijn voorkeur. Het uitzicht, de rust en natuur maken dat ik extra geniet. Boven al geeft hier het vangen van een vis voor mij iets extra speciaals.

 

 

Favoriete rig:
Dit is de Combi-rig

 

Favoriete aas:
Garlic Robin Red + heeft mijn voorkeur.

 

 

Overige interesses:
Naast het vissen geniet ik van uitjes zoals de bioscoop, uiteten en avondjes met vrienden. ook ga ik graag naar concerten en festivals!

 

Mijn naam is Suzanne Makkink, 31 jaar oud en ben in 2000 begonnen als kapster en visagiste. In mijn vrije tijd ben ik steeds vaker te vinden aan het water. Dankzij mijn vriend Vincent ben ik 3 jaar geleden begonnen met karpervissen. Of we nu vissen in Frankrijk of in mijn eigen woon omgeving, ik vind altijd ontspanning aan de waterkant.

De rust en natuur, daar kan ik van genieten. Het moment dat de beetmelder afgaat geeft een kick, iedere keer weer. De spanning en gedachtes over wat er boven zal komen maken het plaatje helemaal compleet.

Wie weet tref je ons en Fee een keertje aan de waterkant!