Robin Red Liquid

Poseidon Baits Liquid Robin Red is gemaakt met het originele Haith’s Robin Red.

 

Het legendarische Robin Red is een van de belangrijkste ingredi├źnten in een aantal van de meest succesvolle Karper aas ooit geproduceerd en is waarschijnlijk het meest bekende. Zijn zoete, kruidige smaak en aroma, dieprode kleur en grof vette textuur met als aanvulling zijn krachtige natuurlijke vitamines en sporenelementen geeft het het ultieme profiel als de nummer 1 vis lokstof maken.

 

Het bovengenoemde is dan ook precies de reden waarom Robin Red altijd zo effectief binnen hengelsport als toevoeging in ieder aas is geweest en dit is dan ook de reden dat wij 3 jaar geleden zijn begonnen met het ontwikkelen van de Ultieme Robin Red liquid welke de merknaam Robin Red ook de eer aan doet die het verdient.

 

Deze nieuwe Robin Red vloeistof is ontwikkeld met de gedachte, dat de werking van de Robin Red meteen start als deze het wateroppervlakte raakt. De aantrekkingskracht van Robin Red is zeer bekent, maar door het gebruik van de Robin Red in meestal basismixen heeft dit toch een vertragende werking op het product! Door het product vloeibaar te maken heeft het een instant werking op iedere vissoort en draagt het zeker bij tot een boost van uw vangsten. Deze zoete, licht kruidige dikke vloeistof is mooi diep rood van kleur, zeer veelzijdig en natuurlijk direct uit de fles te gebruiken.

 

 

Onze Robin Red Liquid is:

– 100% Natuurlijk.

– PVA vriendelijk.

– Onbeperkt toe te voegen als booster.

– Geen synthetische smaakstoffen

 

Poseidon Baits adviseert 50 tot 80 ml per kilogram boiliemix. De liquid is op meerdere manieren inzetbaar, denk hierbij aan pellets, stickmix etc.