Partikel Mix

Omdat partikels niet meer weg te denken zijn uit de moderne karpervisserij heeft Poseidon ook gezocht naar een eenvoudige, maar zeer effectieve serie van partikels.

 

Buiten het gebruik van Hennep en Tijgernoten is een mix van partikels een uitstekend all round in te zetten product om aan de schubben te komen.

 

Wij hebben er voor gekozen om een mix van Hennep, Tijgernoten en Mais te maken om iedere karper te kunnen verleiden om aan te zetten tot te gaan azen. Ook hebben wij er in onze mix voor gekozen om gecrushte tijgernoten in plaats van hele om zo een te snel voldaan gevoel van de karper te voorkomen.

 

Door de gecrushte noten zal de karper alleen maar fanatieker op uw voerplek gaan azen waardoor hij ook in combinatie met een ander haakaas uitstekend te vangen is.

 

Tevens is de Patrikel mix uitstekend te combineren met de verkrijgbare Poseidon bait soaks, om uw partikel mix net dat extra beetje meer mee te geven. Gebruik de bait soak zo direct uit de pot op de partrikel mix tot ongeveeer 50ml per kilogram.