Tijgernoten

Omdat partikels niet meer weg te denken zijn uit de moderne karpervisserij heeft Poseidon ook gezocht naar een eenvoudige, maar zeer effectieve serie van partikels.

 

Een voorbeeld hiervan zijn de tijgernoten welke al legio vissen op de kant heeft gebracht. Tijgernoten is een aas waar de karper blind voor gaat en er in sommige tijden van het jaar boilies geheel voor laat liggen.

 

Onze range tijgernoten is afkomstig van een directe import uit Afrika en is dus ieder jaar van de laatste oogst. Tevens zijn ze op een natuurlijke manier geconserveerd waardoor er geen vieze nasmaak is bij het proeven van de tijgernoten zo uit de pot!

 

Tevens zijn de tijgernoten uitstekend te combineren met de verkrijgbare Poseidon bait soaks, waarmee u uw tijgernoot net dat extra beetje meer kan meegeven. Gebruik de bait soak zo direct uit de pot op de tijgernoten tot ongeveer 50ml per kilogram tijgernoten.

 

Na het verbreken van de seal blijven de tijgernoten nog een maand hun versheid behouden. Vervolgens zal de vangkracht af nemen.